Suomalainen perheyritys

Olemme toimineet kansainvälisenä maahantuontiyhtiönä vuodesta 2016 lähtien.

 

Luotettavuus, rehellisyys ja avoimuus ovat avainasemassa yhteistyökumppanuutta rakentaessa.

 

Reagoiminen liiketoimintaympäristön jatkuvaan nopeaan muuttumiseen takaa toiminnan kestävyyden Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Suomalaisena perheyhtiönä haluamme vahvasti rakentaa ja ylläpitää yhteiskunnan jatkuvuutta tukemalla suomalaisen liiketoiminnan kehittämistä.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja autamme heitä rakentamaan kestävää, kehittyvää, pitkäkestoista ja menestyvää liiketoimintaa sekä yhteistyötä.

Maahantuomamme tuotevalikoima koostuu kansainvälisesti tunnetuista ”high-end” brändeistä sekä selektiivisitä ja semi-selektiivisistä kosmetiikkatuotteista. 

Yhteistyö

 

Tarjoamme parhaan mahdollisen tuen sekä avun yhteistyön ja menestyksen saavuttamiseen yhdessä rakentaen.

 

Jatkuva liiketoiminnan kehittäminen ja nopea reagoiminen markkinoiden muutoksiin on yksi meidän pää tavoitteista.

 

Suomalaisena yhtiönä arvoihimme kuuluu pitkäaikaisen vakaan kumppanuuden, kannattavan liiketoiminnan ylläpitäminen sekä kehittäminen.

Meille jokainen asiakas on samanarvoinen. Ihmisläheisen toimintatapamme vuoksi haluamme kuunnella ja kehittää kanssakäymistä eri tavalla kuin suurin osa maahantuonti -yhtiöistä.

 

Tämän vuoksi pidämme yhteistyön ovet avoinna jokaiselle yrittäjälle sekä yritykselle.

Pyrkimyksenämme on löytää yhteistyötä ylläpitävä ratkaisu toimintamme läpinäkyvällä ja avoimella kumppanuudella.

Ota meihin yhteyttä: info@vallatonpro.com

 

Vastuullisuus

Toimintamme keskittyy vastuullisen ympäristöä ja yhteiskuntaa kuormittavien tekijöiden vähentämiseen.

Ympäristö ja siihen kohdistuvat vaikutukset ovat meille erittäin tärkeä asia, jonka vuoksi panostamme kuljetuksien ja pakkausmateriaalien aiheuttamien hiilijalanjälkien pienentämiseen.

Panostamme myös kansainvälisesti yhteiskuntaan ja ympäristöön vaikuttavien haittojen minimoimiseen sekä parempien vaihtoehtojen ja ratkaisujen löytämiseen.

Haluamme kannustaa kierrättämisen ja luontoa säästävien materiaalien sekä raaka-aineiden käyttöä valmistusprosesseissa.

Olemme sitoutuneet vastuullisena yhtiönä paremman ja ekologisemman toimintamallin jatkuvaan kehittämiseen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Haluamme tehdä yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa kestävän ja kehittävän toimintamallin ylläpitämiseksi.

 

Laatu

Tarjoamme parhaan mahdollisen tuen sekä avun yhteistyön ja menestyksen saavuttamiseen yhdessä rakentaen.

 

Valikoimamme koostuu ainoastaan tuotteista, jotka on valmistettu ja tuotettu korkealaatuisista raaka-aineista yhteiskuntaa ja ympäristöä kunnioittaen.

Kaikkien tuotteidemme alkuperä ja aitous on tarkistettu estääksemme harmaantalouden markkinoiden toimintaa ja pyrimme estämään ihmisoikeusrikoksien syntymistä omalta osaltamme.

Suosimme valmistajia, jotka käyttävät luontoa säästäviä raaka-aineita sekä valmistusprosesseja kuten raaka-aineiden uusiokäyttöä ja ekologisuutta.